Piwa

Cycuch Janowicki – American Pale Ale. Piwo jasne, górnej fermentacji, aromatyczne i goryczkowe. Chmielone amerykańskimi odmianami chmielu. Alkohol 5 % obj.

Mniszek – Witbier. Piwo jasne, pszeniczne, górnej fermentacji. Przyprawiane świeżą skórką z pomarańczy, kolendrą indyjską i rumiankiem. Lekkie i orzeźwiające. Alkohol 5 % obj.

Rudawskie – Lager Wiedeński. Piwo bursztynowe dolnej fermentacji, wyraźnie słodowe i pełne w smaku. Chmielone europejskimi odmianami chmielu. Alkohol 5 % obj.

Kurt – Pils Niemiecki. Piwo jasne, lekkie, dolnej fermentacji o wyraźnej szlachetnej goryczce. Dla przełamania klasycznego smaku wzbogacamy je amerykańskimi odmianami chmielu. Alkohol 4 % obj.

Wołek – Kolońskie. Piwo jasne, lekko owocowe, górnej fermentacji. Mniej goryczkowa alternatywa dla Pilsa. Oryginalne warzone wyłącznie w Koloni. Alkohol 5 % obj.

Górnik – Dymione. Piwo ciemne, pszeniczne, ze słodów dymionych drzewem dębowym i bukowym. Górnej fermentacji. Pełne, aksamitne, charakterystyczne. Alkohol 5,5 % obj.

Boberek – Barley Wine. Piwo bursztynowe, gęste, mocne, bardzo aromatyczne. Kojarzące się z winem jęczmiennym. Chmielone amerykańskimi odmianami chmielu i leżakowane z wiórkami dębowymi z beczek po burbonie. Alkohol 9 % obj.